▲ Դեպի վեր

lang.iso lang.iso lang.iso

Ինչպես խաշել ձուն, որպեսզի դեղնուցն ու սպիտակուցը միախառնված լինեն

Տարեկան հազարավոր խենթ հայտնագործություններ են կատարվում, որոնց մի մասի մասին, բարեբախտաբար, մենք չենք էլ իմանում: Խենթ գյուտեր շարքից ձեզ ենք ներկայացնում, թե ինչպես կարելի է անել, որպեսզի խաշված հավկիթի դեղնուցն ու սպիտակուցը միախառնված լինեն:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել Asekose.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ: Նյութերի ներքո` վիրավորական ցանկացած արտահայտություն կհեռացվի կայքից:
Բլոգ далее