▲ Դեպի վեր

lang.iso lang.iso lang.iso

Աշխարհը նշում է Ջինի օրը. 10 պատճառ, թե ինչու այսօր պետք է Ջին խմել

aysor.am-ը գրում է. Metro.co.uk բրիտանական կայքի հեղինակ Էմիլի Շեկլետոնը ներկայացրել է 10 պատճառ, թե ինչու այսօր պետք է խմել Ջին:



Եվ այսպես՝ դուք այսօր պետք է Ջին խմեք, որովհետև.



1. Դուք դա ուզում եք
2. Քանի որ այն համեղ է: Համաձայնեք, որ Ջինի և Տոնիկի համադրությունը շատ լավն է
3. Նրանում կան առողջարար բաղադրիչներ: Ջինը պարունակում է ավելի քիչ կալորիաներ, քան գինին և գարեջուրը:
4. Այն ձեզ կերիտասարդացնի, քանի որ պարունակում է հակածերացնող բաղադրիչներ
5. Դուք կարող է Ջինով տարբեր համեղ կոկտեյլներ պատրաստել
6. Դուք կարող եք Ջինն օգտագործել թխվածքաբլիթ պատրաստելիս
7. Ջին կարող եք օգտագործել ձեր սիրելի ճաշատեսակների մեջ
8. Ջինը ձեզ կարող է շատ ավելի ուրախ դարձնել, քան ձեր զուգընկերը
9. Կան մարդիկ, որոնք ուզում են ձեզ Ջինով կերակրել
10. Քանի որ դուք արժանի եք դրան


Ջինի հետ նախընտրելի է ճաշակել տարբեր տեսակի պաշտետներ, ծովախեցգետնի ձողիկներ, ձուկ, չիպսեր, պանիր, ինչպես նաև վարունգով սենդվիչներ:

Նյութը`սկզբնաղբյուր կայքում

Asekose.am-ն իր հերթին առաջարկում է  1 կարևոր պատճառ, որ այսօր և ամեն օր  ջին խմեք կամ Նավավարում, կամ Ժան Պոլ Էքզիստենցիալ սրճարանում՝ Արամի 42/1 հասցեում, քանի որ մեզ մոտ լավ գիտեն, թե ինչպես մատուցել Հոլանդիայի Լեյդենյան համալսարանի պրոֆեսոր, բժիշկ Ֆրանցիսկու Սիլվիուսի կողմից  17-րդ դարում առաջին անգամ  ցորենի սպիրտում թորած գիհիի կոնապտուղը, որը հետագայում երիկամների հիվանդության դեմ օգտագործվող դեղամիջոցից պետք է վերածվեր սիրված ու տարածված խմիչքի...

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել Asekose.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ: Նյութերի ներքո` վիրավորական ցանկացած արտահայտություն կհեռացվի կայքից:
Բլոգ далее