▲ Դեպի վեր

lang.iso lang.iso lang.iso

Տնային պայմաններում պաղպաղակ պատրաստելու հեշտ և համեղ տարբերակ

Տնային պայմաններում տվյալ համեղ պաղպաղակը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է 3 գդալ լուծվող սուրճ, կես խտացրած կաթ ու 600 մլ յուղոտ սերուցք:

Նախ՝ լուծվող սուրը մի քանի ճաշի գդալով հարկավոր է խառնել, ապա ավելացնել խտացրած կաթը: Լավ հարելուց հետո պետք է ավելացնել սերուցքը, ապա ստացված զանգվածը դնել սառնարանում: Մի քանի ժամ անց արդեն կարող եք վայելել պաղպաղակը:

 

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել Asekose.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ: Նյութերի ներքո` վիրավորական ցանկացած արտահայտություն կհեռացվի կայքից:
Բլոգ далее