▲ Դեպի վեր

lang.iso lang.iso lang.iso

Քաղցկեղի դեմ պայքարող «հրաշք ըմպելիքը»

Չինացի հայտնի դիետոլոգը խորհուրդ է տալիս քաղցկեղով հիվանդներին 3 ամիսների ընթացքում օգտագործել մի ըմպելիք, որը պատրաստվում է մրգերից և բանջարեղենից: Ըմպելիքը Չինաստանում անվանում են «Հրաշք ըմպելիք»՝ հիվանդությունների վրա ունեցած իր ազդեցության շնորհիվ:

Պատրաստման համար անհրաժեշտ են կարմիր բազուկ, խնձոր և գազար՝ բոլորը թարմ վիճակում: Բոլորը պետք է լվանալ, կտրել քառակուսիներով, ճզմել հյութաքամիչով, ավելացնել մի փոքր ջուր և խմել հյութը:

Այս հյութը օգնում է հետևյալ դեպքերում՝

1. Կանխում է քաղցկեղային բջիջների աճը

2. Կանխում է լյարդի, երիկամների ու ենթաստամոքսային գեղձի հիվանդությունները և բուժում արդեն առկա հիվանդությունները

3.Ամրացնում է շնչառական ուղիները, կանխում սրտի նոպաներըև իջեցնում արյան ճնշումը

4.Ամրացնում է իմունային համակարգը

5.Օգտակար է աչքերի համար՝ հանում է կարմրությունը, չորությունն ու հոգնածությունը

6. Օգնում է նվազեցնել մկանային ցավերը

7. Օրգանիզմից հանում է տոքսինները, օգնում է աղիքների աշխատանքի բարելավմանը, բուժում է փորկապությունը

8. Բուժում է պզուկները և մաքրում մաշկը

9. Վերացնում է բերանի վատ հոտը

10.Վերացնում է ցանկացած բնույթի ցավ

«Հրաշք ըմպելիքի» այլ առավելություններ

1.Չունի ոչ մի բացասական հետևանք

2.Շատ սննդարար է և հեշտ յուրացվող

3.Շատ արդյունավետ է նիհարելու համար

4. Իմունային համակարգը կարգավորվում է արդեն 2 շաբաթից

 

 

 

Վրեժ Հովսեփյան

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել Asekose.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ: Նյութերի ներքո` վիրավորական ցանկացած արտահայտություն կհեռացվի կայքից:
Բլոգ далее