Դուք ջոկե՞լ եք, թե ընդհանրապես ոնց են «սնվում» էս КОЖЗАМЕНИТЕЛЬ-ից սարքած ֆուֆլո գործիչներն ու ոչխար չինովնիկները… Իրենք հո չե՞ն կարող սիրել, ասենք, չինական, մեքսիկական կամ իտալական խոհանոց… Իրենց որ էդպիսի տեղ տանեն էլ՝ իրենք հո թայլանդականը ֆրանսիականից չե՞ն տարբերի… Ամեն օր վեր են ընկնում մի հատ անասուն ռեստորանում, հացի էն խմորային այլանդակ մասը քյուֆթով ու ծիծակով ճխտում են ստամոքսները, վրից քաղցր կաՅնակ են լակում (էն որ նորմալ մարդիկ թխվածքի, քաղցրեղենի հետ են խմում)… Հետո պիտի խռխռացնելով մի հատ էլ գոմեշի մածուն քաշեն գլուխները, որ «ՆՍՏՑՆԻ» (մարդ կա՝ գոմեշի մածուն ա սիրում, մարդ կա՝ ՊՌԵգոմեշի)… Վերջում էլ, ասենք, նստվածքախառն հայկական կոֆեներից լակՌՏՈՒՄ, քոթուկի պես վեր են ընկնում… Ու էդ ամեն ինչը սովորեցնում են իրենց լակոտներին, հետո էլ զարմանում են, թե խի՞ լակոտը ջահել-ջահել գնաց…
Վահրամ Սահակյանի գրառումը
Ֆեյսբուք